Time + watches & jewelry je uspješna porodična kompanija koja traje preko tri decenije.  Kao pioniri ovog posla u Crnoj Gori, prvi smo na naše tržište doveli brojne svjetski poznate brendove satova i nakita.

Danas, kao apsolutni lider na tržištu, Time + watches & jewelry u svom portfoliju ima kvalitetnu ponudu od preko 30 najprestižnijih svjetskih brendova.

Pored objekata koji se nalaze na najboljim lokacijama u našoj matičnoj zemlji Crnoj Gori, na tržištu Srbije kompanija Time + ima ćerku kompaniju “Eurotime” čiji se brendovi nalaze na preko 80 prodajnih mjesta širom države.

Danas sat predstavlja lični pečat, stil života, stav, odluku svakog pojedinca koji teži tome da samostalno kreira ono što mu je dato rođenjem – svoje vrijeme.

U odabiru satova renomiranih brendova koje ćete nositi iz ljubavi, iz navike, kao nakit ili kao statusni simbol, pomoći će Vam naše profesionalno osoblje. Naš tim pružiće Vam vrhunsku uslugu i predstaviti sve novitete u industriji satova i nakita.

Specijalizovani servis u Podgorici ponos je kompanije Time+ watches & jewelry. U servisu naši vrsni majstori su na raspolaganju kako bi izašli u susret svim zahtjevima ljubitelja satova.

Pored širokog izbora u ponudi satova i nakita, ponosni smo na spektar usluga koje pruža naš specijalizovani servisni centar u kojem možete pronaći sve vrste baterija kao i najširi izbor boja i materijala u kolekciji kaiševa, stakala itd.